Klackar

Det är viktigt vilken typ av skor man har på fötterna när man arbetar på en skola…
Christina, en av bibliotekarierna på Sannarp, kan tydligen höras via ventilationssystemet från bibliotekets arbetsrum till ett grupprum i korridor 6 när hon går i skor med klackar. Rummet ligger rätt långt bort och ljudet tar sig via SYV-avdelningen och genom en bit av korridoren till grupprummet.
Det hela ”avslöjades” när en elev skulle skriva prov i grupprummet och det lät som om holländska träskodansare hade fest på taket. En listig lärare listade ut att det var Christinas rörelser i kontoret som hördes… Christina ”klapprade” dessutom med klackarna även när hon satt och arbetade vid datorn!

Såhär ser skorna ut

Såhär ser de ut och de låter såhär
Så det blev att ha på mjuka skor under hela provperioden…