Oj, så fort tiden går!

Hej, alla!
Senast vi skrev var i slutet av november, jullovet närmade sig och nu är det redan slutet av januari på ett helt nytt år…! Två hela månader har gått sedan sist.
Vi tror att långa ledigheter, delvis arbete hemifrån och distansundervisning gör att våra hjärnor inte riktigt hinner med…
Biblioteket ser nästan ut som vanligt, förutom att vi ”håller på” att få en ny disk. Den gamla (från 2003) behövde gå i pension.Ny disk 1Den nya disken är inte riktigt färdig, men såhär här ser processen ut fram till idag.
Det som kändes mest underligt var när den gamla disken var helt borta och det enda som en såg var elkablar som stack upp ur golvet ur ett alldeles nybonat golv. Så när delarna till den nya disken dök upp den 18/1 kändes det mindre tomt och ödsligt…

Vi hoppas att disken är klar tills ni kommer tillbaka till skolan!
hälsar Christina, Pernilla och Edlur